Eating lentils with milk can cause a heart attack - Newztezz Online

Breaking

Wednesday, June 5, 2024

Eating lentils with milk can cause a heart attack

 


General Knowledge:  The sages of India have given amazing knowledge. All this knowledge is filled in the books of general knowledge. There are many such books of General Knowledge (GK) in which general knowledge is told to keep life better. Here we are giving you some important tips of general knowledge. The most important thing of general knowledge is that what you should not eat with what.

General Knowledge 

Eight big facts of general knowledge

Question-1: Can eating what with milk cause a heart attack?

Answer-1: One should never eat urad dal with milk. Eating urad dal with milk can cause a heart attack.

Question 2 – When does milk cause harm?

Answer 2 – Milk is considered a rich source of calcium. Drinking too much of it can increase the risk of kidney stones. Therefore, one should not drink too much milk. Up to two glasses of milk can be drunk in a day.

Question 3 – Juice of which fruit does not spoil for a long time?

Answer 3 – Lemon juice does not spoil for a long time.

Question 4 – Which disease is cured by eating tamarind?

Answer 4 – Eating tamarind cures arthritis.

Question 5 – Which disease is cured by eating raw garlic?

Answer 5 – Does eating raw garlic cure cold?

Question 6 – Which vegetable does not spoil for months?

Answer 6 – Kashiphal vegetable does not spoil for months.

Question 7 – Tell me, what can kill a person if eaten with papaya?

Answer 7 – Eating lemon with papaya can kill a person.

Question 8 – Can we eat papaya on an empty stomach?

Answer 8 – Consuming papaya every morning on an empty stomach can control blood sugar level.

No comments:

Post a Comment